Βράδυ Σαββάτου, Χριστούγεννα, ότι καλύτερο για χορό…  Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν και στο Αιγίνιο αποφάσισαν να… διασκεδάσουν λιγάκι. Έτσι η ομάδα μπάσκετ του Αιγινιακού διοργάνωσε το Σάββατο που μας πέρασε τον ετήσιο χορό της σε πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων στο Αιγίνιο με σκοπό την ενίσχυση οικονομικά της ομάδας.

Σε αντάλλαγμα όσοι έδωσαν το “παρών” στην ωραία αυτή εκδήλωση απόλαυσαν μερικές ώρες με ευχάριστη μουσική και…  παρέα όλα τα μέλη του συλλόγου, εκπροσώπους από την πολιτική και πολιτειακή ζωή του τόπου και πολλούς φίλους.

Η εκδήλωση κρίνεται επιτυχημένη κάτι που ικανοποίησε δεόντως τη διοίκηση του σωματείου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βρισκόμαστε και σε περίοδο οικονομικής κρίσης… Το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγινίου Βασίλης Κόντος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Δημόπουλος, ο νέος δήμαρχος του διευρυμένου, ελέω Καλλικράτη, δήμου κ. Πολύζος, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της επιτροπής του κλειστού γυμναστηρίου Αιγινίου Γιάννης Δεληδημούδης, όπως επίσης και ο εκπρόσωπος του βολευτή κ. Κουκουδήμο, Γιώργος Καλύβας.

Επίσης τίμησαν με τη παρουσία τους, εκπρόσωποι του Αία Ευόσμου, και των ομάδων βόλεϊ ,Νίκη Αιγινίου και Γαλαξίας Θεσσαλονίκης, όπως και των πολιτιστικών συλλόγων «Ανατολική Ρωμυλία» και «Δήμητρα» αλλά άλλων τμημάτων του συλλόγου.

Από το τμήμα μπάσκετ έδωσαν το “παρών” πέραν φυσικά από τον οικοδεσπότη και πρόεδρο Νίκο Μπογιατζή, ο προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας όπως επίσης και ο προπονητής των ακαδημιών Ηλίας Λοτζανιώτης και προπονητές όλων των υπόλοιπων τμημάτων.