Χουγκάζ: «Δεν γνωρίζω πως θα ανταπεξέλθουμε…»

Ανακουφισμένοι νιώθουν πλέον στον ΟΦΗ καθώς οι δύο βαθμοί απέναντι στη Δόξα Λευκάδας έφεραν την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Ο Κρις Χουγκάζ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι μίλησε για τη νίκη των κρητικών, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο πιέσαμε και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι κόβοντας τους αιφνιδιασμούς της Δόξας. Έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε κοντά στην παραμονή. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρεις που να κοιτάξεις. Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι «καθαρίσαμε» την υπόθεση προς τα κάτω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εμείς και η Δόξα είμαστε δύο ομάδες της περιφέρειας που έχουμε αρκετά προβλήματα», δήλωσε ο τεχνικός των κρητικών ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην απουσία του κόσμο από το Βαρδινογιάννειο:

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, ο Κρις Χουγκάζ στάθηκε στην απουσία του κόσμου αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ: «Ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση αλλά όλοι οι φορείς πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Γνώρισα τον ΟΦΗ και σαν παίκτης και δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα στις εξέδρες. Μας έχει λείψει ο κόσμος φέτος. Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει, έχει κλονίσει αρκετές ομάδες και δεν γνωρίζω πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε μέχρι το τέλος».

Πηγή: gentikoule.gr