Χουγκάζ: «Δεν θα αφήσω να επαναληφθεί τέτοια εικόνα»

Δεν είναι μόνο η ήττα π[ου προβλημάτισε τον ΟΦΗ αλλά και η εικόνα που παρουσίασε στο χθεσινό παιχνίδι με την Ν. Κηφισιά. Ο Κρις Χουγκάζ σε δηλώσεις το συγκεκριμένο παιχνίδι εξέφρασε την πίστη του για τους παίκτες του, αλλά τόνισε πως δεν θα αφήσει να επαναληφθεί τέτοια εικόνα.

«Γνωρίζαμε ότι η Κηφισιά ήταν δυνατή στην έδρα της και το έχει δείξει αυτό. Δεν μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα και κάναμε ένα καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο. Με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζαμε ήταν δύσκολο να δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν είχαμε τους παίκτες για να παίξουμε διπλό. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά αλλά δεν θα αφήσω να επαναληφθεί τέτοια εικόνα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό και είμαστε πλέον εκεί συγκεντρωμένοι» σχολιάσε αρχικά ο τεχνικός των κρητικών και συνέχεισε:

«Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό είναι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πρέπει να ζούμε με τις δυσκολίες μας».

Πηγή: gentikoule.gr