Χουχουλής: «Στο τέλος να κάνουμε ταμείο»

Για ακόμα μία σεζόν ο Πανερυθραϊκος θα βρίσκεται στα παρκέ της Α2. Η αρχή γίνεται το Σάββατο (1/10) με την ομάδα της Ερυθραίας να υποδέχεται το Πέραμα. Ο Δημήτρης Χουχουλής, οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι αναφέροντας:

«Ξεκινάμε ακόμη μία προσπάθεια στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα. Kαι μόνο η παρουσία μας για τέσσερα χρόνια στην κατηγορία, μέσα σε πέντε χρόνια, αποτελεί μεγάλο γεγονός για την ιστορία του συλλόγου και για την τοπική κοινωνία. Οπως πάντα, έτσι και τώρα, στόχος του Πανερυθραϊκού είναι να διατηρήσει την φερεγγυότητα και το καθαρό προφίλ, που τον διακρίνουν όλα αυτά τα χρόνια»,  σχολιάσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων και πρόσθεσε:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, θέλουμε να παρουσιάσουμε ξανά ανταγωνιστική εικόνα, να μην υπερενθουσιαζόμαστε στις νίκες και να μην απογοητευόμαστε στις ήττες, αλλά να βλέπουμε βήμα βήμα την προσπάθειά μας και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Επενδύσαμε, για ακόμη μία φορά, σε νεαρά παιδιά και αυτό αποδεικνύει το σκεπτικό της ομάδας μας. Tο ρόστερ μας αποτελείται κι από εμπειρότερους αθλητές, οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία του σωματείου και περιμένουμε από αυτούς το καλύτερο δυνατό».