Χουχουλής: «Θα έχουμε πρόβλημα εάν…»

Η νίκη επί του Δούκα επανέφερε τα χαμόγελα στην Ερυθραία, που πέρασε μία δύσκολη τριάδα αγώνων χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια ουδόλως έβγαλε τον Πανερυθραϊκό από την πορεία του… «Ο στόχος μας είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό κάνουμε. Οταν πιστέψουμε ότι είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε, θα έχουμε πρόβλημα» λέει στο infobasket o Δημήτρης Χουχουλής.

Επόμενος αντίπαλος για τους “κόκκινους” είναι το νεοφώτιστο Ιλιον, για το οποίο σχολιάζει ο έμπειρος προπονητής: «Το Ιλιον έχει πολύ καλό ρόστερ και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να το νικήσουμε. Δεν έχει καμία σημασία ότι βρίσκεται μερικούς βαθμούς πιο χαμηλά από εμάς, σε αυτό το πρωτάθλημα όλοι μπορούν να νικήσουν τους πάντες. Φυσικά και δεν έχουμε την πολυτέλεια να επαναπαυτούμε στη βαθμολογική θέση μας».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Χουχουλής δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα υπολογίζει τον Τζέμη, που έχασε το τελευταίο παιχνίδι λόγω φλεγμονής κάτω από τα δάχτυλα των ποδιών του και θα δοκιμάσει να προπονηθεί πάλι την Παρασκευή. Ο Μακρής, πάντως, ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε και τον υπολογίζει το Σάββατο στο Ιλιον.