«Χρήσιμα συμπεράσματα στο Μεσολόγγι»

esperos aopa_logoΤη δεύτερη θέση κατέκτησε στο τουρνουά του Μεσολογγίου ο Εσπερος ΑΟΠΑ, που ηττήθηκε στον τελικό από τον Χαρίλαο Τρικούπη με 66-59. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν είχε καμία σημασία για τον Σπύρο Γκοργκόλη, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχε στη διάθεση του τον Γιάννη Θανόπουλο.

«Στο Μεσολόγγι παίξαμε δύο δυνατά παιχνίδια και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Αγωνιστήκαμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια χωρίς τον βασικό μας σούτινγκ γκαρντ, Γιάννη Θανόπουλο και έτσι δόθηκε χρόνος και ευκαιρίες στους άλλους περιφερειακούς να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς στο πρωτάθλημα. Είδαμε θετικά στοιχεία και έστω και με αργά βήματα η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ.

Στη συνέχεια ο Εσπερος θα δώσει άλλα δύο φιλικά στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα», με το Αγρίνιο (Τετάρτη 21/9 στις 18.30) και με τον Πρωτέα Βούλας (Σάββατο 24/9 στις 16:00).

Οι πόντοι του Εσπέρου ΑΟΠΑ στο τουρνουά: Διαμαντόπουλος (2αγ.), Φραντζής 16 (2αγ., 1τρ.), Πετρόπουλος 21 (2αγ., 2τρ.), Λαμπρόπουλος 24 (2αγ., 4τρ.), Ροκανάς 4 (2αγ.), Οικονομόπουλος 21 (2αγ.), Παπαγεωργίου 5 (2αγ., 1τρ.), Πελεκούδας 2 (2αγ.), Παπανικολόπουλος 15 (2αγ., 2τρ.), Αγγελόπουλος 10 (2αγ.), Λυμπέρης 10 (1αγ., 2τρ.).