Χρηστίδης: «Ο Ηρακλής αναγεννιέται…»

Μια αχτίδα φωτός ξεπρόβαλε στον Ηρακλή με την ελπίδα για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα να παραμένει ζωντανή. Και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στον Χρήστο Χρηστίδη, ο οποίος μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να οργανώσει το σύλλογο. Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή μίλησε στη «Bluearena» για τη νέα προσπάθεια που γίνεται, αλλά και για τον στόχο της ομάδας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

«Μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, προσπαθούμε να αναδιοργανώσουμε τον σύλλογο και να τον επαναφέρουμε στο προσκήνιο. Ο Ηρακλής είναι ιδέα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Ηρακλή ξανά μεγάλο. Η οικογένεια του Ηρακλή είναι μεγάλη και πρέπει να συσπειρωθεί. Αρκετοί άνθρωποι μέσα από την οικογένεια των κυανόλευκων που έχουν προσφέρει πολλά τα προηγούμενα χρόνια έχουν πικραθεί. Όμως αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι από το παρελθόν αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε για το μέλλον. Κάθε Ηρακλειδέας που καλοπροαίρετα μπορεί να προσφέρει, είναι καλοδεχούμενος. Πρέπει να στήσουμε τις σωστές βάσεις για να χτιστεί ο νέος Ηρακλής. Η ομάδα αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της».

Οσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο Χρήστος Χρηστίδης δήλωσε: «Όσοι είμαστε στο σύλλογο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε τον Ηρακλή να πατήσει ξανά στα πόδια του, γιατί σίγουρα αυτός ο διασυρμός της ομάδας τις πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν άρεσε σε κανέναν. Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης ήδη έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις τους, για να μπουν σε μια σειρά τα θέματα του συλλόγου».

Η ομάδα απέκτησε στόχους και όραμα και ο γενικός αργηγός του συλλόγου σχολίασε: «Στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας στη κατηγορία. Μέσα από τη ποιοτική προπόνηση και τη καθημερινή δουλειά θέλουμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί και βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε χαρά στο κόσμο του Ηρακλή για να βρει ένα κίνητρο να γεμίσει το Ιβανώφειο και να δει τη νέα προσπάθεια που δημιουργείται. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο πλευρό μας γιατί ξέρουν να κρίνουν και να στηρίζουν τις υγιείς προσπάθειες».

Πηγή: Bluearena.gr