Χρηστίδης: «Έχουμε καταντήσει επαίτες!»

Για σήμερα Τετάρτη, στις 21.30,  στο εστιατόριο Φαίδρα στον Λαγκαδά είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του Ερμή και των χορηγών για τη σεζόν 2012 – 2013. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρατεθεί γεύμα προς τους δημοσιογράφους και τους λοιπούς προσκεκλημένους.

Ωστόσο, μεγάλη αβεβαιότητα επικρατεί σχετικά με το αν θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Α2. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ομάδας,  Δημήτρης Χρηστίδης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ δηλώνοντας μεταξύ άλλων.

«Η κίνηση των 6 ομάδων της Α2 δεν είναι κόντρα στην ομοσπονδία η οποία είναι γεγονός ότι έχει προσπαθήσει να δώσει λύση σχετικά με το θέμα της προϋπολογιζόμενης επιχορήγησης από την πολιτεία για τη σεζόν 2010 – 2011. Ωστόσο επειδή το πρόβλημα για τις ομάδες είναι μεγάλο, δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο υπομονή.Έχουμε γίνει ελλειμματικοί τόσο απέναντι στους αθλητές όσο και απέναντι στην κοινωνία. Κάποιοι κινδυνεύουν να πάνε φυλακή.

Όλοι μας λένε ότι έχουμε δίκαιο αλλά που να το βρούμε. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αποκατασταθεί η αδικία όπως άλλωστε συνέβη πολλάκις στο ποδόσφαιρο με παρέμβαση του Υφυπουργού κου Ιωαννίδη διαμέσου του ΟΠΑΠ. Άλλωστε αυτά που διεκδικούμε εμείς είναι ψίχουλα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Θέλουμε την ομοσπονδία δίπλα μας στον δίκαιο αγώνα μας. Δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι ο μόνος τρόπος πίεσης που μας έχει απομείνει. Έχουμε καταντήσει επαίτες! Γνωρίζουμε ότι έχουμε τη στήριξη του ΠΣΑΚ όπως και πληροφορούμαι ότι και οι υπόλοιπες ομάδες της Α2 διατείνονται θετικά. Άλλωστε μια θετική εξέλιξη θα βοηθήσει συνολικά όλες τις ομάδες της Α2».