Χριστοδούλου: «Με τα μπράβο δεν πληρώνεις…»

Ο Αλέξης Χριστοδούλου, ένας από τους προπονητές που παραιτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τον Εργοτέλη, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κατάσταση που επικρατεί στον κρητικό σύλλογο και την απόφασή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Χριστοδούλου:

Για την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη:

«Είναι κρίμα μία μακροχρόνια προσπάθεια να τερματίζεται με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα και είχαμε δουλέψει πάρα πολύ για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε αφιερώσει πολλές ώρες, κόπο, ιδρώτα και ψυχή. Κρίμα που ζούμε αυτό. Με τα μπράβο που εισπράτταμε δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Το 2012 δεν έχουμε πληρωθεί ούτε ένα ευρώ. Κάναμε υπομονή αλλά εξαντλήθηκε».

Για τους λόγους που έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο:

«Όλα τα θέματα του Εργοτέλη περνάνε από το κεντρικό συμβούλιο της ομάδας. Η επιτροπή μπάσκετ είχε δεμένα τα χέρια της. Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης έχει εισπράξει χρήματα αλλά δεν ξέρω γιατί εμας μας ξέχασαν. Ίσως επειδή το ταμείο είναι κοινό και με την ποδοσφαιρική ομάδα. Θα θέλαμε ισονομία σε όλους τους προπονητές στον Εργοτέλη γι΄ αυτό και αφήνουμε αιχμές στην ανακοινωσή μας για πληρωμένους μεγαλοπροπονητές στην ομάδα μας. Δεν μας αγκάλιασε ο Ερασιτέχνης».

Για τη σχέση του με την ομάδα:

«Είμαι εργοτελίτης. Έπαιξα μπάσκετ σε αυτην την ομάδα και δεν σου κρύβω οτι δεν ήθελα να σταματήσω από αυτήν έτσι. Αλλά έπρεπε να ταρακουνήσουμε τα νερά. Να αφυπνιστούν όλοι. Ο Εργοτέλης είναι ενιαίος. Χρειάζονται χορηγοί αφού η χρηματοδότηση δεν μπορεί να γίνεται από έναν. Ο Εργοτέλης έχει ιστορία και χρειάζεται την προσοχή που του αξίζει. Αν γίνει κάτι προς το καλύτερο ίσως το δούμε διαφορετικά και μείς».

Πηγή: athleticradio.gr