Χριστουγεννιάτικος χορός από τον Πολυκράτη

Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο χορό διοργανώνει ο Πολυκράτης το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 και οι Σαμιώτες ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν προσκλήσεις.

Αναλυτικά:

«Ο AO Πολυκράτης διοργανώνει τον ετήσιο Χριστουγεννιάτικο χορό του στον Πολυχώρο 45, στην περιοχή “Πούντες Πυθαγορείου”, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, στις 9 το βράδυ.

Την όλη βραδιά καλλιτεχνικά θα επιμεληθεί ο κ. Μανώλης Σάββας με την ορχήστρα του. Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 20 ευρώ για τους μεγάλους, ενώ στα 15 ευρώ για τα παιδιά. Θα υπάρχει επίσης και πολύ καλή λαχειοφόρος αγορά με λίγα κ…αι ακριβά δώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Η διοίκηση του ΑΟ Πολυκράτη σας προσκαλεί στον ετήσιο Χριστουγεννιάτικο χορό, με κύριο σκοπό τη διασκέδασή σας, αλλά και την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου, ενώ θα γίνουν και τιμητικές απονομές σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Σύλλογο.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθεύεστε από τον κ. Καρρά Βαγγέλη (κατάστημα «Μικρογεύματα Γρηγόρης») στην πόλη της Σάμου, από τον κ. Φουντουλάκο Σπύρο (καφετέρις Θάλασσα στο Πυθαγόρειο, στη στάση των ταξί) και φυσικά στην είσοδο του Πολυχώρου 45».