Χριστούγεννα με γεμάτες τσέπες

Το 2011 θα κλείσει με ιδανικό τρόπο για τον Αίολο. Η ομάδα των Τρικάλων είναι πρώτη στη Β’ Εθνική με ρεκόρ 11-1, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και αύριο θα “πληρώσει” και τον τρίτο μισθό της σεζόν, ούσα καθ’ όλα συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και όσον αφορά το κοινωνικό “πρόσωπο” που φροντίζει να “βγάζει” προς τα έξω ο Αίολος, ο οποίος μάζεψε ένα χρηματικό ποσό για τη “Στέγη” από τα έσοδα του αγώνα με τη ΜΕΝΤ και θα το παραδώσει την Τετάρτη στο ίδρυμα για μικρά παιδιά. Για αυτό το λόγο μίλησε και ο Γιάννης Τζήμας στα Μ.Μ.Ε. της πόλης, τονίζοντας πως… «το παιχνίδι έγινε για ένα μεγάλο σκοπό και σε τούτες τις δύσκολες ώρες ο καθένας πρέπει να βοηθάει με τα μέσα που έχει και μπορεί τους συνανθρώπους του.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, καθώς ακόμη και στην δύσκολη αυτή εποχή όλοι μπορούμε να δώσουμε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Μας ευχαριστεί το γεγονός ότι ακόμη και στελέχη εκτός τειχών εκφράζονται κολακευτικά για την συνολική προσφορά του Αιόλου».

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό μέρος, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη, ενώ στις 29 και 30 Δεκεμβρίου ο Αίολος περιμένει τη Δόξα Λευκάδας στα Τρίκαλα για φιλικούς αγώνες.