Χρυσανθόπουλος: “Χρονιά σταθμός στην μετέπειτα πορεία”

Μία ακόμα σημαντική νίκη κατέγραψε στην φετινή του πορεία ο Κεραυνός Αιγίου, που κέρδισε τον Μίλωνα με 78-73 και τον προσπέρασε στην βαθμολογία. Μπορεί οι Αιγιώτες να μην κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά της ήττας του από τον α’ γύρο (73-65), ωστόσο έφτασαν τις 12 νίκες και ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδα Γιάννης Χρυσανθόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στο infobasket.gr:

«Ηταν μία δύσκολη νίκη, αλλά δίκαιη 100%. Ήμασταν πιστεύω στον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Το θέμα παραμονή νομίζω ότι έχει ξεκαθαρίσει με βάσει το πρόγραμμα που έχουμε και στοχεύουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι σταθμός στην μετέπειτα πορεία του Κεραυνού και να είναι το ξεκίνημα της Ανάστασης του μπάσκετ της Αιγιάλειας για κάτι καλύτερο, όπως μας είχε συνηθίσει ο Κεραυνός τα προηγούμενα χρόνια. Σκοπός είναι να μείνει ο κορμός της ομάδας και να χτίσουμε πάνω σε αυτόν, όπως ήταν και ο αρχικός μας σχεδιασμός».

Σε ερώτησή μας αν η 2η θέση είναι αντικειμενικός στόχος της ομάδας, ο κ. Χρυσανθόπουλος τόνισε: «Δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Στρέφουμε την προσοχή μας στα τέσσερα παιχνίδια μέχρι το Πάσχα και ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα έχουμε, τότε θα βάλουμε τον επόμενο στόχο».