Χρυσόγελος: “Δεν απολύθηκα από τον Σπόρτιγκ”

Για πολλούς ήταν ξεγραμμένος, αφού μέχρι τα μισά της σεζόν δεν… τραβούσε κουπί. Ομως, ο Aργοναύτης Tριγλίας εδώ και τέσσερις αγωνιστικές αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι προτελεσμένο. Η ανοδική πορεία της Ραφήνας από τη στιγμή που ανέλαβε “καπετάνιος” του συλλόγου, Νίκος Χρυσόγελος είναι γεγονός με το… ταξίδι της παραμονής να μοιάζει όλο και πιο κοντινός προορισμός. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο infobasket.gr για τη θετική πορεία της ομάδας του, καθώς και για το επερχόμενο παιχνίδι με της το Σπόρτιγκ.

“Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα τέσσερα τελευταία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα μας έχουν βοηθήσει, ώστε να έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Ευτυχώς υπάρχει υγεία στην ομάδα καθώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Τώρα μέλημά μας είναι μόνο αυτό το επόμενο παιχνίδι με το Σπόρτιγκ και θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία παίρνοντας τη νίκη, ώστε να παραμείνουν οι στόχοι μας ζωντανοί. Στην όλη προσπάθεια ο κόσμος μας στηρίζει και η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών”, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Αργοναύτη και συνέχισε σχολιάζοντας τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί:

“Όπως όλοι ξέρουν το μπάσκετ δεν είναι κύρια ανάγκη τη δεδομένη περίοδο καθώς η κοινωνία ζει μια δύσκολη κατάσταση όμως ίσως αποτελέσει μια διέξοδο”.
“Το πρωτάθλημα της Γ εθνικής είναι μια τρομερή διοργάνωση με πολύ σασπένς και αξιοπρόσεκτες αναμετρήσεις. Όποιος θελήσει να το παρακολουθήσει σίγουρα θα βγει κερδισμένος παίρνοντας κάτι από αυτό”.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χρυσόγελος αναφέρθηκε και στο πέρασμα του στην ομάδα των Πατησίων: “Από το Σπόρτιγκ δεν απολύθηκα ούτε έφυγα με άσχημο τρόπο. Υπήρχαν προβλήματα στην αρχή της σεζόν με κάποιο υπόλοιπο και έτσι χρειάστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Οι σχέσεις μεταξύ μας παρόλα αυτά παραμένουν πάρα πολύ καλές καθώς όλοι μαζί κοπιάσαμε την περσινή χρονιά για την άνοδο και παραμένουμε ακόμα φίλοι. Η περίοδος που πέρασε υπήρξε καθοριστική για εμάς καθώς σώσαμε μόνοι μας την ομάδα, πήραμε το εισιτήριο για την άνοδο της Γ’ εθνικής, μέσα από πολλές δυσκολίες και αυτό μας έκανε να δεθούμε ακόμα περισσότερο.
Μπορεί για δυο ώρες να τεθούμε σε αντίθετα στρατόπεδα καθώς ο καθένας πρέπει να σταθεί στην ομάδα του από εκεί και πέρα όμως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Οι δεσμοί ανάμεσα μας είναι πολύ ισχυροί”.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε τη διαιτησία του ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος: “Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Δεν ορίστηκε ούτε από τον Σπόρτιγκ ούτε από εμάς αλλά από τους αρμόδιους. Θα προσπαθήσουμε το παιχνίδι να γίνει όσο πιο ομαλό γίνεται, ώστε να μην δώσουμε αφορμές σε κανέναν από τους δυο ρέφερι. Από την πλευρά μας δε θέλουμε να ασχοληθούμε καθώς επιθυμούμε τη διεξαγωγή ενός ήρεμου και επί εσείς όρους παιχνιδιού”