«Χρόνια πολλά κόουτς»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης και οι άνθρωποι του συλλόγου με ανακοίνωσή τους, του εύχονται χρόνια πολλά.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, είναι μία ξεχωριστή μέρα για τον προπονητή του Αρκαδικού Γιάννη Καστρίτη, που συμπληρώνει τα 31ά του γενέθλια όντας ένας από τους νεότερους Έλληνες προπονητές μπάσκετ στην χώρα μας.

Ο Καστρίτης δέχτηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρκαδικού και να κάνει το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας την ομάδα μετά από τρία χρόνια μέλος του προπονητικού τιμ, αποδεχόμενος έτσι ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα, στην δυσκολότερη χρονιά της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Ο Καστρίτης γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1982 και ως παίκτης αγωνίστηκε στη θέση του πλευμέηκερ φορώντας τις φανέλες του ΓΣ Αρκαδίας, του Αρκαδικού και της Παναχαϊκής, ενώ τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε ως βοηθός του Θανάση Λιόνα στην Απολλωνιάδα (Γ’ Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά διατέλεσε βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου στην Ολυμπιάδα Πατρών (Α1). Την αγωνιστική περίοδο 2006-07 διατέλεσε πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα».