Χρύσης: «Η καλύτερη χρονιά μου»

Ο Αντώνης Χρύσης είναι η αποκάλυψη του φετινού Διαγόρα, βοηθώντας την ομάδα της Ρόδου να βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες σε τροχιά ανόδου. Μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του νεαρού γκαρντ-φόργουορντ έγινε την Κυριακή, αφού παρ’ ότι έπαιζε με διάστρεμμα που υπέστη δύο μέρες πριν, πέτυχε 16 από τους 22 πόντους του στο 2ο ημίχρονο και οδήγησε τον “γηραιό” στη νίκη.

«Ο αγώνας με τον Κόροιβο ήταν δύσκολος επειδή εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά. Τόσο στο πρώτο δεκάλεπτο όσο και στο δεύτερο ήμασταν κακοί και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο γήπεδο. Ίσως ήμασταν επηρεασμένοι από το ματς στο Βόλο και είχαμε περισσότερο άγχος απ’ όσο χρειαζόταν. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κόουτς, κάναμε ό,τι μας είπε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πιέσαμε στην άμυνα κι αυτό μας βοήθησε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να πετύχουμε εύκολα καλάθια» τόνισε ο νεαρός παίκτης του Διαγόρα.

Οσον αφορά τον επόμενο αγώνα με τον Φιλαθλητικό, στο κλειστό του Ζωγράφου, ο Χρύσης είπε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και σε αυτό το ματς, όπως προσπαθούμε να κάνουμε πάντα. Θα παίξουμε ελεύθερα και ό,τι βγει».

Εν συνεχεία, ο Χρύσης μίλησε για τη δική του παρουσία, που τον έχει αναγάγει σε πρωταγωνιστή της φετινής πορείας του Διαγόρα: «Είναι η καλύτερή μου χρονιά στον Διαγόρα ως τώρα. Ο κόουτς μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία να παίξω στη Β’ Εθνική, το ίδιο και η διοίκηση η οποία είναι συνεπέστατη σε όλα. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα προκειμένου να βγαίνει κερδισμένη μέσα από μένα».

Πηγή: diagoras.gr