Χωρίζει τον ΛεΜπρον ο Λευκός Οίκος

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μπορεί να έκανε… πλακίτσα στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα προσφωνώντας τον «κόουτς» στην πρόσφατη επίσκεψη των Χιτ στο Λευκό Οίκο πίσω από το πλατύ χαμόγελο και τα πειράγματα έκρυβε την αμηχανία του. Οι φήμες, βλέπετε, οργιάζουν ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας του Μαϊάμι βρίσκεται σε διάσταση με την μητέρα των δύο γιών του, του 8χρονου ΛεΜπρον Τζέιμς Τζούνιορ και του 5χρονου Μπρους Μάξιμους και συνάμα, αρραβωνιαστικιά του Σαβάνα.

Η τελευταία μάλιστα, ήταν η μοναδική από τις συζύγους, συντρόφους, ερωμένες -επίσημες αλλά και παράνομες- που δεν έδωσε το παρών στην εθιμοτυπική επίσκεψη των περσινών πρωταθλητών του ΝΒΑ στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Κανείς από τους συμπαίκτες του δεν τόλμησε να τον ρωτήσει που είναι η Σαβάνα, η οποία μέχρι πρότινος, ήταν αυτοκόλλητη της Γκαμπριέλ Γιούνιον, συντρόφου του Ντουέιν Γουέιντ αλλά και της συζύγου του Κρις Μπος, Άντριεν. Λεμπρόν και Σαβάνα πήγαιναν παντού πακέτο από τη στιγμή που γνωρίστηκαν στους διαδρόμους του St. Vincent St.Mary’s High School αλλά στην επίσκεψη στον Ομπάμα, η Σαβάνα Μπρίνσον ήταν αδικαιολόγητα απούσα. Όπως και από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του ΛεΜπρον, ενισχύοντας τις φήμες!