Χωρίζον οι δρόμο Δαμαλή και Ηρακλή

DamalisΥστερα από τέσσερα χρόνια, Ηρακλής και Γιάννης Δαμαλής αποφάσισαν να πορευτούν χωριστά με τον σύλλογο να ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας.

H ανακοίνωση:

«Μετά από κοινή συμφωνία χωρίζουν οι δρόμοι του Δαμαλή Γιάννη με τον Γ.Σ. Ηρακλή. Ο νεαρός τεχνικός αποχαιρετά τον σύλλογο με τις καλύτερες αναμνήσεις, όπως τονίζει στις δηλώσεις του, ενώ από πλευράς διοίκησης θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση. Αναλυτικά η δήλωσή του “ Ύστερα από 4 χρόνια στον αγαπημένο Ηρακλή ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετίσω. Τέσσερα χρόνια έζησα πολλά εδώ. Τόσο ως παίχτης με την άνοδο στην Α2 όσο και ως προπονητής σε πολλά τμήματα με αποκορύφωμα το να καθοδηγήσω την αντρική ομάδα ως πρώτος προπονητής και να βοηθήσω σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για την σωτηρία της. Δεν είναι λίγα αυτά που έχω να θυμάμαι και να νιώθω περήφανος, όπως τα δύο συνεχόμενα final-4, η άνοδος των αγωνιστικών τμημάτων στους πρώτους ομίλους της ΕΚΑΣΘ, νέοι ανερχόμενοι αθλητές από τα σπλάχνα του συλλόγου και το χτίσιμο μίας ζηλευτής ακαδημίας, για την οποία ενδιαφέρονται πλέον πολλοί.

Κυρίως όμως αισθάνομαι χαρούμενος γιατί αυτά τα 4 χρόνια με τη συνεισφορά όλων όσων ήταν καθημερινά στο Ιβανώφειο μπήκαν σιγά-σιγά τα θεμέλια εκείνα ώστε να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που του αρμόζει να είναι. Εύχομαι στους νέους προπονητές να πετύχουν ακόμη περισσότερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, στους γονείς των αθλητών και φυσικά στους παίχτες μου, για τους οποίους ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα τους. Θέλω να κλείσω με τα ίδια σχεδόν λόγια που είχα πει όταν πρωτοήρθα στον Ηρακλή, “ήταν τιμή μου που εργάστηκα στον Ηρακλή και αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του”».