Χωρίς άγχος αυθημερόν στην Τρίπολη!

Η Αγία Παρασκευή εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Α2 για την επόμενη σεζόν και πλέον παίκτες και προπονητές της ομάδας μας πορεύονται δίχως να έχουν το παραμικρό άγχος στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές!

Εξάλλου, ο επόμενος στόχος που έχει τεθεί είναι ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ΚΑΠ αύριο, Σάββατο 30/3, στις 17.00 αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον ανεβασμένο Αρκαδικό, ο οποίος παλεύει για τη σωτηρία του και βάσει των τελευταίων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο…

Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει οδικώς αυθημερόν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, με τη συμμετοχή του Ντίνου Σίννη ωστόσο να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, αφού ο 33χρονος γκαρντ δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει το τεχνικό δίδυμο Χατζηπανηγύρη-Διδάχου, ενώ οι παίκτες μας αγωνιστικά βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είναι πανέτοιμοι για ένα δυνατό ματς με τον Αρκαδικό που θα “καίγεται” για τη νίκη…

Ο πολύπειρος φόργουορντ της ΚΑΠ, Ισίδωρος Κουτσός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.kap-bc.gr) για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό υπογράμμισε: “Απ’ τη στιγμή που εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία πηγαίνουμε στην Τρίπολη για να παίξουμε απελευθερωμένοι από το άγχος και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε την πίεση πιθανόν να μας βγει σε καλό… Ο Αρκαδικός έχει υψηλό κίνητρο για τη νίκη, αφού “κυνηγά” τα θετικά αποτελέσματα για να σωθεί. Είναι αρκετά ανεβασμένος στον 2ο γύρο, ενώ είναι πολύ σκληρός αμυντικά. Συν τοις άλλοις, οι Αρκάδες διαθέτουν και πολύ δυνατή έδρα, από την οποία αντλούν δύναμη…”.