Με νέα δυναμική θα υποδεχτεί τη καινούρια χρονιά η ομάδα της Χαλκίδας, μιας και μετά από τις συμπληρωματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 22/12/2010 προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο. Τρανταχτές αλλαγές δεν υπάρχουν, αφού η κεφαλή της διοίκησης παρέμεινε ίδια. Ομως παρατηρούνται επιστροφές ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι έχουν ως στόχο τη βελτίωση καταστάσεων και κατ επέκταση την καλύτερη δυνατή πορεία του ΓΠΣΧ.

 Το νέο διοικητικό Συμβούλιο :

Πρόεδρος : Αναστάσιος Κολτσιδόπουλος
Α’ Αντιπρόεδρος : Σωτήριος Κεχαγιάς
Β’ Αντιπρόεδρος : Θωμάς Διαμαντής
Γεν. Γραμματέας : Ευάγγελος Μπρούζος
Αθλητικός Διευθυντής : Γεώργιος Μπρούζος
Ταμίας : Κακάτσος Δημήτρης
Έφορος Μπάσκετ : Σαλεμής Δημήτρης
Δημόσιες Σχέσεις : Ελενα Βάκα
Υπεύθυνος Πολιτιστικών : Ελευθέριος Κωνσταντινάκης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ, εκλέχτηκαν οι κύριοι: Σαββαίδης Αντώνης , Καψαλός Παντελής και Ζώης Χρήστος .
Επίσης με απόφαση του προέδρου Τάσου Κολιτσιδόπουλου δημιουργήθηκε ειδική τεχνική επιτροπή μπάσκετ, η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με τα οργανωτικά και τεχνικά θέματα των Αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ με ιδιαίτερη έμφαση στο αντρικό τμήμα και η οποία θα συνεδριάζει και από μόνη της για να αποφασίζει για τα αντίστοιχα θέματα για τα οποία βάσει καταστατικού δεν απαιτείται συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου.

 Την επιτροπή αυτή αποτελούν οι κύριοι , Τάσος Κολτσιδόπουλος, Κεχαγιάς Σωτήρης , Θωμάς Διαμαντής , Κακάτσος Δημήτρης ,Σαλεμής Δημήτρης , Σαββαίδης Αντώνης , Καψαλός Παντελής , Μπρούζος Γεώργιος , και ο GENERAL MANAGER της ομάδας Καρατσόλιας Θανάσης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιαπλέ Θανάση.