Χωρίς εκπλήξεις η εκλογική διαδικασία

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία σε Απόλλωνα και Απολλωνιάδα. Οι ψήφοι «μοιράστηκαν» ανάμεσα στα μέλη της απερχόμενης διοίκησης που ήταν εκ νέου υποψήφια και στα νέα πρόσωπα που για πρώτη φορά αποφάσισαν να εμπλακούν με τον πατρινό σύλλογο.

Οι δύο απερχόμενοι πρόεδροι, Ανδρέας Μολφέτας και Σωτήρης Χαλκιόπουλος, ήταν και πάλι οι πρώτοι σε προτιμήσεις, σε Απόλλωνα και Απολλωνιάδα, αντίστοιχα.

Για τον Απόλλωνα ψήφισαν 83 μέλη και εκτός του Ανδρέα Μολφέτα που πήρε 69 ψήφους, ακολούθησαν οι Κώστας Καραπάνος 61, Γιώργος Σπηλιόπουλος 61, Άγγελος Κάνιστρας 60, Βασίλης Λιανός 59, Γιώργος Ανδρουτσέλης 57, Φίλιππας Καμίσης 55, Αριστείδης Μαμασιούλας 55, Νικόλαος Μπινιέρης 54, Αλέκος Παπαπαυλου 54, Γεώργιος Παπαφωτίου 53, Ανδρέας Κάπελας 52, Γεώργιος Αντωνόπουλος 51, Δημήτρης Βάσσος 49, Βασίλειος Βλασταράς 49, Κωνσταντίνος Τσοκόλης 27 (δεν εξελέγη στο 15μελές δ.σ. μόνο ο τελευταίος).

Για την Απολλωνιάδα ψήφισαν συνολικά 52 μέλη. Ο Σωτήρης Χαλκιόπουλος πήρε 45 ψήφους, ο Μάριος Μολφέτας 40, ενώ ο Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης 39, Νικόλαος Κορακιανίτης 38, Δέσποινα Ζέρβα 37, Ανδρέας Διαμαντόπουλος 35, Γεώργιος Καββαδίας 33, Λίνα Μαστροπάσκουα 32, Ανδρέας Μόνιας 30.

Χρόνος στους μικρούς

Ο στόχος της παραμονής για τους «μελανόλευκους» έχει υλοποιηθεί εδώ και καιρό και έτσι ο Νίκος Βετούλας δεν διστάζει στα τελευταία παιχνίδια να δοκιμάσει τους νεαρούς παίκτες.

Απέναντι στον Πανελευσινιακό, ο τεχνικός του Απόλλωνα αναμένεται να παρατάξει στην αρχική πεντάδα τους Γιάννης Θανόπουλο και Γιάννης Μολφέτα.

Ωστόσο, απόσπαση στο ΑΣΑΕΔ πήραν οι δυο στρατευμένοι Θανάσης Ζαφείρης και Γιάννης Ψαθάς, ώστε να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα των ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.