Χωρίς κόσμο στη Θήβα, αλλά και το ντέρμπι της ανόδου!

basketball_court_lockedΧωρίς κόσμο θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια την 26η αγωνιστική. Πιοσ υγκεκριμένα, στη Θήβα ο Κάδμος δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του απέναντι στην Ακαδημία, ενώ λόγω κωλύματος του γηπέδου το ντέρμπι της ανόδου ανάμεσα στον Προμηθέα και την Ενωση Ιλίου δεν θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. 

Τέλος, νωρίτερα θα ξεκινήσει το ματς ανάμεσα στο Κρανίδι και τη Ζάκυνθο. 

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΕΣ Κάδμος – Ακαδημία Καλ. Ρεθύμνου της 10/05/2015, για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 156/4-05-2015 Απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ..Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Προμηθέας ΓΣ Χαλ. – ΑΟ Ένωση Ιλίου, για την 26η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) της 10/05/2015 και ώρας 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου “Μ. Παπαδάκης”, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο “Ν. Πέρκιζας” με την παρουσία 20 θεατών από την κάθε ομάδα, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Kρανιδίου – ΑΓΕ Ζακύνθου, για την 26η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (1οςόμιλος) της 10/05/2015 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης».