Χωρίς Μαναβόπουλο στο Βόλο

Πανέτοιμη για το τρίτο σερί “διπλό” -μετά τις μεγάλες νίκες στην Κρήτη επί των ΟΦΗ και Ηρακλείου- και την τέταρτη διαδοχική νίκη είναι η ΚΑΠ, η οποία ταξίδεψε χωρίς τον Σωκράτη Μαναβόπουλο, αλλά με τον Ισίδωρο Κουτσό στην αποστολή.

Η ομάδα αναχώρησε οδικώς το μεσημέρι της Παρασκευής (14/12, 13:00) για τον Βόλο, όπου θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο “Hotel Kalloni” και θα πάρει τις τελευταίες ανάσες πριν από το επικίνδυνο σαββατιάτικο ματς (15/12, 17:00) κόντρα στην τοπική Νίκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η ΚΑΠ θα παραταχθεί δίχως τον Σωκράτη Μαναβόπουλο, καθώς πάρθηκε από κοινού η απόφαση να μην καταπονήσει περισσότερο το γόνατό του και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας στον Βόλο. Αντίθετα, ο Ισίδωρος Κουτσός ταξίδεψε στην πόλη της Μαγνησίας και θα πάρει τη θέση του 31χρονου φόργουορντ-σέντερ στη δωδεκάδα της ΚΑΠ. Ο Μαναβόπουλος θα διαβεί το κατώφλι του χειρουργείου την προσεχή Τετάρτη (19/12) προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα τεθεί ξανά στη διάθεση των Χατζηπανηγύρη και Διδάχου περίπου σε ένα μήνα.

Για τη δύσκολη αυριανή (15/12) αναμέτρηση κόντρα στην Νίκη Βόλου, αλλά και τη σημαντική απουσία του Σωκράτη Μαναβόπουλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ζερβός:

«Πάμε να αγωνιστούμε σε μία δύσκολη και σκληρή έδρα. Η Νίκη Βόλου δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία φορά στις εννιά πρώτες αγωνιστικές και ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη… Το γεγονός αυτό κάνει αυτομάτως πολύ επικίνδυνο το παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αν θέλουμε να νικήσουμε. Τη θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη, ώστε να δώσουμε συνέχεια στο πολύ καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχουμε κάνει”, υπογράμμισε ο αρχηγός της ΚΑΠ και συμπλήρωσε: “Βέβαια, θα μας λείψει πολύ ο Σωκράτης (σ.σ. Μαναβόπουλος)… Είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την απουσία του και του ευχόμαστε να επιστρέψει υγιής μετά τις γιορτές! Ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη και να του την αφιερώσουμε…».