Μόνο ο Κώστας Μπαλάφας απουσιάζει από τις προπονήσεις του ΟΦΗ, οι οποίες ξεκίνησαν από το απόγευμα της Δευτέρας λόγω της διεξαγωγής της 18ης αγωνιστικής το Σάββατο. Ο 31χρονος φόργουορντ υπέστη θλάση στον δικέφαλο και κάνει αποθεραπείες, αν και οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας δεν είναι με το μέρος του.

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι: “Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει μία ήττα ή να έχουμε μία παραπάνω. Όπως και να ‘χει σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να έρθει η άνοδος στην Α2. Θα είναι πολύ καλό γενικότερα για την περιοχή, καθώς ο ΟΦΗ εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη”.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: “Σίγουρα δεν είναι το επίπεδο ανάλογο με αυτό των προηγούμενων ετών. Κάποια χρόνια πριν ήταν άκρως ανταγωνιστικό. Τις χρονιές που ήμουν στον Αμύντα βλέπαμε ομάδες με όνομα και δυναμική να συμμετέχουν σε αυτό όπως το Περιστέρι, το Παγκράτι, ο Λαγκαδάς, η Ερυθραία κ.ο.κ.

Τώρα είναι τριών ταχυτήτων. Βλέπουμε τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, αυτές που έχουν σωθεί εύκολα κι εκείνες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η αλήθεια είναι πως το βρίσκω τόσο ανταγωνιστικό όσο τα προηγούμενα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αποτελέσματα-εκπλήξη”.