Χωρίς Μυστιλόγλου για το… repeat

fea-ikarosΓια τους ανθρώπους που ζουν από κοντά το τμήμα μπάσκετ το κυριακάτικο παιχνίδι στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου κόντρα στον Γλαύκο δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν …τελικό. Ή όπως τονίζουν στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο «ημιτελικός».

Η ΦΕΑ τελείωσε τον πρώτο γύρο έχοντας 17 βαθμούς (τέσσερις νίκες, εννέα ήττες) και καλείται με το καλημέρα του δευτέρου γύρου να κάνει ότι και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 11 Οκτωβρίου του 2015 απέναντι στην ομάδα της Πάτρας. Να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα και να συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κυριάκος Κοσμίδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς να λείπουν για ακόμημια φορά τα προβλήματα. Πέραν του Γιάννη Κρητικού, ο νεαρός τεχνικός δενυπολογίζει τον Χάρη Μυστιλόγλου, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τοδιάστρεμμα που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας παραμονή του αγώνατης περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Μανδραϊκό εκτός έδρας. Ερωτηματικόπαραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Σταμάτη, ενώ ο Κώστας Μπασέαςσυμπεριλήφθη στην αποστολή και εφόσον χρειαστεί θα χρησιμοποιηθεί από τον Κοσμίδη.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» θα αναχωρήσει οδικώς το πρωί της Κυριακής για την αχαϊκή πρωτεύουσα έχοντας ως …πονοκέφαλο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκεςπου επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στην χώρα μας, ενώ στη σκέψη τους είναι και ταμπλόκα των αγροτών κατά μήκος της εθνικής οδού.

Να αναφέρουμε ότι στον πρώτο γύρο, η ΦΕΑ είχε νικήσει με σκορ 76-63 έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Χρήστο Στεφανή και Ιωσήφ Μπούσι, με 16 πόντουςεκατέρωθεν.