Χωρίς προβλήματα στην Αθήνα

Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι Ικαροι Σερρών για να αντιμετωπίσουν στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος το Παγκράτι. Οι Στάθης Καμαράκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σχεδιάζοντας έτσι ανενόχλητος τα σχέδιά του.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» μίλησε για το σαββατιάτικο (1/10) παιχνίδι  στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (ikaroibc.gr): «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Παγκράτι, δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσει η χρονιά με το δεξί. Πιστεύω πως μπορούμε να το πετύχουμε αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Ετοιμοι για την πρεμιέρα δηλώνει και ο Σπύρος Μούρτος: «Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε διαβάσει το Παγκράτι και θα πάμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκα στις Σέρρες, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές είναι πολύ καλοί και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Η διοίκηση είναι κοντά μας και γενικότερα η οργάνωση της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου».