Χωρίς προβλήματα στην Ερυθραία

Ο Πανελευσινιακός έχει αφήσει πίσω του την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής και επικεντρώνεται στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πανερυθραϊκό.

Η νίκη είναι αναγκαία για την ομάδα της Ελευσίνας, καθώς με αυτή παραμένει ένα βήμα μπροστά από τον Απόλλωνα Πατρών και την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήμα, με τον Σωκράτη Μαναβόπουλο να έχει ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις, ενώ μάλιστα θα βρίσκεται και στη 12άδα.
Όμως τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ καθώς σε χαλαρούς ρυθμούς έχει μπει και ο Ηλίας Ηλιάδης, δείχνοντας σταδιακά ότι επανέρχεται μετά την επέμβαση.

Το φλουρί στα παιδιά!

«Η γιορτή του Πανελευσινιακού για τη Νέα Χρονιά!

Το 2012 είναι χρονιά αφιερωμένη στα παιδιά των Ακαδημιών του Πανελευσινιακού. Η οικογένεια του Συλλόγου γιορτάζει τηρώντας τα έθιμα και καλεί τους αθλητές της αλλά και όλους τους φίλους του Συλλόγου στο σπίτι της, στο 2ο Κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας (Γούβα), την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012.

Η φετινή εορτή θα έχει έντονο εορταστικό κλίμα με μουσική, γλυκά και ζεστασιά! Θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί με αγώνες επίδειξης μεταξύ των ομάδων αγοριών και κοριτσιών των Ακαδημιών. Στις 12.00 το μεσημέρι θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου παρουσία επισήμων.

Ο Πανελευσινιακός απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την πάντα όμορφη και ζεστή γιορτή του για το Νέο Χρόνο! Ειδικά φέτος προσκαλούνται τα νέα παιδιά και οι οικογένειες προκειμένου όλοι μαζί να νιώσουμε τη μοναδική φιλική ατμόσφαιρα του Συλλόγου!

Συνεχίζουμε να παίζουμε για τη χαρά του αθλήματος με στόχο το συναίσθημα κι όχι συναίσθημα το στόχο!»