Χωρίς Σπανούλη στο ματς με τον Χολαργό

gslΈνας τραυματισμός στη γάμπα θα αφήσει εκτός για αρκετές ημέρες τον Δημήτρη Σπανούλη ο οποίος δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή του ΓΣΛ στην Αθήνα για το αυριανό ματς (Σάββατο 3/12) στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο τον γηπεδούχο Χολαργό.

Μια απώλεια μεγάλη για τον Στέφανο Πέρκο ο οποίος ωστόσο θα έχει στην διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους αθλητές οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Άλλωστε όλοι στο «πράσινο στρατόπεδο» προσπαθούν να ξεχάσουν την τελευταία κακή εμφάνιση και ήδη δούλεψαν καλά μέσα στην εβδομάδα για να είναι έτοιμοι αύριο ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο τεχνικός του Γυμναστικού Στέφανος Πέρκος τονίζει για το παιχνίδι με τον Χολαργό:
«Ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα καλό σύνολο με δυνατό ρόστερ και παίκτες με μεγάλη εμπειρία καθώς πολλοί από αυτούς έχουν αγωνιστεί και στην Α1 Εθνική. Ωστόσο, εμείς δουλέψαμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και οι παίκτες αφομοιώνουν σε ικανοποιητικό βαθμό τα πράγματα που θέλουμε να περάσουμε, δεν μένει παρά να τα δούμε και στην εφαρμογή τους στο γήπεδο. Εμείς είμαστε αποδυναμωμένοι λόγω του τραυματισμού του Σπανούλη, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό, διεκδικώντας από αυτό το ματς το καλύτερο δυνατό».