Χωρίς Ταταρούνη, Σοφρωνά αλλά με αισιοδοξία…

Η εντός έδρας ήττα από τη Νήαρ Ηστ ρεφάρεται μόνο από μία εκτός έδρας νίκη και αυτό ακριβώς έχει κατά νου η Αγία Παρασκευή για την αυριανή επίσκεψή της στα εκπαιδευτήρια του Δούκα. Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, αφού οι Ταταρούνης, Σοφρωνάς τραυματίστηκαν και δεν θα παίξουν (ο πρώτος χτύπησε στον ώμο και ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα), οι “μελανόλευκοι” είναι αισιόδοξοι…

«Είναι απλά τα πράγματα… Πάμε στον Δούκα για να κερδίσουμε! Όλη την εβδομάδα κάναμε πολύ καλή δουλειά και η προετοιμασία μας κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Με τον Δούκα θέλουμε να “ισοφαρίσουμε” την “κακή” εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Νήαρ Ηστ» τονίζει ο Νίκος Χατζηπανηγύρης.

«Μας έτυχαν βέβαια και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Ταταρούνη, Σοφρωνά αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα…Τα έχει αυτά ο αθλητισμός» συνεχίζει ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, που αναφέρει σχετικά με τον Δούκα: «Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα… Είναι νεανική και διαθέτει και τον ενθουσιασμό αλλά και το ταλέντο. Πιέζουν πάρα πολύ και πρέπει να βρούμε τρόπο για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό.

Είναι έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο παίζουν και μέσα στο “σπίτι” τους, στην έδρα τους. Εκεί, όπου είναι…σχεδόν ανίκητοι μέχρι τώρα… Έχουν χάσει μόνο ένα παιχνίδι και αυτό στις λεπτομέρειες, με ένα πόντο από το Ηράκλειο. Σε όλα τα υπόλοιπα επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση. Ο Δούκας είναι το φαβορί στην μεταξύ μας αναμέτρηση…Ωστόσο, εμείς θα πάμε εκεί για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά…».