Χωρίς τον Μιχόπουλο στη Λιβαδειά

Δύο στροφές πριν το πρωτάθλημα κατεβάσει… ρολά,  το Ψυχικό δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Λιβαδειά με τους «κυανοκίτρινους» να θέλουν τους δύο βαθμούς για να διατηρηθούν στο κόλπο της ανόδου.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς με τη δέουσα σοβαρότητα. Μοναδικό πρόβλημα που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα των βορείων προαστίων είναι ο τραυματισμός του Βασίλη Μιχόπουλου, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Ο τεχνικός της ομάδας μιλώντας για το παιχνίδι με τη Λιβαδειά δήλωσε: «Βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για δύο λόγους. Καταρχάς περιμένοντας το αποτέλεσμα των αντιπάλων μας και να το εκμεταλλευτούμε και κατά δεύτερον για να παραμείνουμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει των μπαράζ ανόδου. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για το παιχνίδι με τη Λιβαδειά και οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Πιστεύουμε πως θα κάνουμε το καθήκον μας στα εναπομείναντα παιχνίδια και θα πάρουμε δύο ακόμα ροζ φύλλα αγώνα».