Χώρισαν οι δρόμοι Αίαντα Ευόσμου και Ποργιόπουλου…

Η πορεία που θ’ ακολουθήσουν ο Αίαντας Ευόσμου κι ο Στέργιος Ποργιόπουλος τη νέα περίοδο δεν θα είναι κοινή… Οι δύο πλευρές παρότι είχαν δείξει διάθεση να πορευτούν μαζί, εν τέλει δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν διαφορετική πορεία.

«Ο Αίας Ευόσμου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής ομάδας, Στέργιο Ποργιόπουλο. Ο πολύπειρος τεχνικός, ανέλαβε μεσούσης της φετινής χρονιάς και κατάφερε να βάλει την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού, η οποία όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού διακόπηκε. Η ομάδα μας εύχεται στον coach καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο στη καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Έλληνας προπονητής αποχαιρέτησε τον Αίαντα Ευόσμου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στον οποίο αναφέρει:

«Τον Μάρτιο κλήθηκα από την ιστορική ομάδα του Aias Evosmou B.C. να αναλάβω ως προπονητής την προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας που βρισκόταν στην ζώνη του υποβιβασμού. Με την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως των παικτών κάναμε μια πορεία ”πρωταθλητισμού” που ανακόπηκε δυστυχώς από την λαίλαπα του κορωνοϊού και μας βρήκε στην μέση της βαθμολογίας. Σήμερα αποχαιρετώ ως φίλος αυτήν την γόνιμη συνεργασία και εύχομαι στην ομάδα μόνο επιτυχίες».