«Χώρισαν» οι δρόμοι Ιωνικού και Φιλιππόπουλου

Η νέα αγωνιστική περίοδος δεν θα βρει τον Ιωνικό Νίκαιας και τον Σταύρο Φιλιππόπουλο να πορεύονται από κοινού. Οι δρόμοι των δύο πλευρών «χώρισαν» με τους νικαιώτες να ευχαριστούν τον πρώην – πλέον – παίκτη τους για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

«Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας ανακοινώνει την oλοκλήρωση της συνεργασίας με τον αθλητή Σταύρο Φιλιππόπουλο. Ως επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αθλητή Φιλιππόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο μας. Τα δύο χρόνια της συνεργασίας μας υπήρξε από τους καταλυτικούς συντελεστές της ανάκαμψης της ομάδας, δίνοντας την ευκαιρία να μοιραστούμε την χαρά διαδοχικών ανόδων στη Γ’ Εθνική και στην Β’ Εθνική.

Στον Σταύρο Φιλιππόπουλο, συναντήσαμε έναν συνεπή αθλητή, υπόδειγμα σε όλες τις στιγμές της Ομάδας, και έναν εξαίρετο χαρακτήρα. Ο Σταύρος αποτελεί επάξια κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας.
Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ιωνικού του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην αθλητική αλλά και την προσωπική του πορεία.»