Χώρισαν οι δρόμοι Μακράκη και Εργοτέλη

Ολα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος. Ετσι, οχτώ χρόνια μετά, Γιώργος Μακράκης και Εργοτέλης δεν θα συνεχίζουν μαζί με τον κρητικό σύλλογο να ανακοινώνει το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αναλυτικά:

«Έπειτα από συνεργασία οκτώ ετών ο προπονητής της ομάδας ανδρών Μακράκης Γεώργιος , έχοντας δηλώσει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στους αθλητές της ομάδος ότι αδυνατεί να συνεχίσει πλέον να βρίσκεται στο πάγκο υπέβαλε την παραίτηση του στον πρόεδρο της επιτροπής Γιαννουλάκη Βαγγέλη, ενώ υπολείπονταν 3 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, με στήριξη μικρότερη από την αναμενόμενη από φορείς και απλούς φιλάθλους, με budget από τα χαμηλότερα της κατηγορίας , η ομάδα δεν κατάφερε τoν στόχο της παραμονής στην κατηγορία , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πέτυχε τους στόχους της διάδοσης του ευ αγωνίζεσθε, της μάχης και της αυταπάρνησης από όλους ανεξάρτητα τους συμμετέχοντες .
Η παρουσία τόσων ετών του ίδιου προπονητή στην ομάδα ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: αναπτύχθηκαν τέτοιοι δεσμοί που θα ακολουθούν όλους μας σε όλη την ζωή και ότι αυτά που κερδίσαμε όλοι μας υπερτερούν των απωλειών.

Έφτασε δυστυχώς η στιγμή που η ζυγαριά έγειρε αντίθετα για τον Γιώργο και αποφάσισε να αποχωρήσει .Η απόφαση του είναι απόλυτα σεβαστή και η εκτίμηση όλων μας στο πρόσωπο του δεν μπορεί να συνοψιστεί σε μια απλή ανακοίνωση.

Ωστόσο επειδή κάποια σχόλια που εμφανίστηκαν στον τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ‘’ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ‘’ θέλουμε να δηλώσουμε με έμφαση ότι οι ομάδες δεν διαλύονται με την αποχώρηση ενός προπονητή , αλλά όταν δεν υποστηρίζονται τα θεμέλια τους.
Και εμείς, είμαστε ακόμη εδώ.
Καλή συνέχεια, coach !».