Χώρισαν οι δρόμοι τους…

Τη λύση της συνεργασίας με τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα ανακοίνωσε η Νίκη Αμαρουσίου. Ο λόγος για τους Γιάννη Γαπκιάδη, Παντελή Κακκαβά και Γιάννη Οτουντζίδη, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την ομάδα του Αμαρουσίου για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν μόλις ξεκίνησε, με την Νίκη Αμαρουσίου να ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας με τους Γιάννη Γαπκιάδη, Παντελή Κακκαβά και Γιάννη Οτουντζίδη, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Παράλληλα, ευχόμαστε στους αθλητές κάθε δυνατή διάκριση από εδώ και στο εξής σε προσωπικό/επαγγελματικό επίπεδο.

Ειδικότερα λοιπόν, ως απολογισμό, ο Γαπκιάδης αγωνίστηκε για δύο χρόνια με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους μ.ό. και 95 συνολικά τρίποντα. Τις ίδιες σεζόν έπαιξε και ο Παντελής Κακκαβάς, όντας ο εγκέφαλος της ομάδας στο παρκέ, με 5 ασίστ, 8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μ.ό.

Ο Οτουντζίδης δε, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της περιόδου 2012-2013 και έδωσε σημαντικές βοήθειες στην προσπάθεια της ομάδας μας, έχοντας 7 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μ.ό».