Χώρισαν οι δρόμοι του Πανελευσινιακού και του Καραχάλιου

Μπορεί να είναι «παιδί» της Ελευσίνας, όμως η ήττα στο «Σαλούν» από τον Παπάγου οδήγησε στον «χωρισμό» τον Ματθαίο Καραχάλιο και τον Πανελευσινιακό. Με το νεαρό προπονητή να λέει το «αντίο» με το κείμενό του ν’ αποπνέει έντονο συναισθηματική φόρτιση.

Αναλυτικά:
«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Έτσι κ τώρα μετά από τόσα πολλά χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα της καρδιάς μου.. Είναι προσωπική απόφαση που θεωρώ ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση και με μοναδικό κριτήριο μου το καλό της ομάδας!!!…Σίγουρα ένα κόμματι μέσα από την καρδιά μου ανήκει σε αυτήν την ομάδα.. αλλά κάθε εμπόδιο είναι για καλό για όλους…Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα αξίζει πολλά και έχει τον χρόνο να αλλάξει την κατάσταση υπέρ της και να βρεί τον δρόμο της προς την επιτυχία… Έτσι κ αλλιώς θα είμαι ένας από αυτούς που θα χαίρονται σε κάθε επιτυχία της ,σε κάθε νίκη της!!! Θέλω να πω πολλά άλλα θα το κάνω προσωπικά στον καθένα!!! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που μέχρι κ τώρα μου έδειξε έμπρακτα την στήριξη της ..!!Θέλω να ευχαριστήσω και να αναφερθώ σε άτομα που καθημερινά είχαμε συνεργασία… Τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιάννης Φιλίππου για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπο μου..Τον Μελέτη Φραγκουλιδη και τον Οικονομόπουλο Κώστα πού σε κάθε δυσκολία ήταν εκεί για να δωσουν την λύση..Τον Panagiotis Kontos που πάντα ήταν εκεί για ότι χρειαστούμε..!!
Τον Θανάσης Κριεκούκης την ήρεμη δύναμη της ομάδας και όλους τους υπολοιπους της διοίκησης για την συνεργασία!!
Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου προπονητές τον Lefteris Patrinos , Alexandros Kyriakopoulos , τους φυσικοθεραπευτές μας Manos Papamanolis και Kostas Korbis ,τον γυμναστή μας Nikos Glentis αλλά και τον Κυριάκο και τον Παντελο. που δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα..!! Nikolaos Voulgaris αδερφέ μου ειδική αναφορά σε εσένα σε ευχαριστώ για την όμορφη συνεργασία μας.. πάντα ήσουν τα δεύτερα μάτια μου,η δεύτερη σκέψη μου και με τα μάτια πλέον συννενοουμασταν.. Είσαι παντελονατος κ πραγματικά χαίρομαι που ο πρώτος μου συνεργάτης ήσουν εσύ!! Σου εύχομαι τα καλύτερα το ξέρεις άλλωστε στα έχω πει κ από κοντά…το μέλλον είναι μπροστά και σίγουρα εμείς οι 2 δεν τελειώνουμε εδώ..!!Μην μασάς προχώρα!!!Τελευταίους άφησα τους παίχτες μου ..Πάληκαρια μου τα καλύτερα έρχονται.. Είμαι σίγουρος κ το πιστεύω ότι έχετε την ποιότητα να αλλάξετε την κατάσταση ξεκινώντας από την Κυριακή..!! Άλλωστε τώρα πάλι την ομάδα να έχτιζα πάνω σας θα πονταρα … Είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας κάπου θα ξανασυναντηθουν και με την ομάδα αλλά κ με εσάς..!!Keep going Elefsina#never give up!!».