“Χώρισαν” Πιερικός Αρχέλαος και Χατζηκυριακίδης

Παρά την εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος του βόρειου ομίλου και την παραμονή της ομάδας στη Β’ Εθνική, οι δρόμοι του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και του Πιερικού Αρχέλαου δεν θα είναι κοινοί του χρόνου.

Η ομάδα της Κατερίνης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, για επαγγελματικούς λόγους του τελευταίου. Οι δύο πλευρές, πάντως, χώρισαν με τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που αποδεικνύεται και από την κάτωθι ανακοίνωση του Πιερικού Αρχελάου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Αν και υπήρχε έντονη η επιθυμία και από τις δύο πλευρές για τη συνέχισή της, ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί λόγοι του γνωστού προπονητή, καθιστούν μη δυνατή την ανανέωση της για την ερχόμενη σεζόν.

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, τον ευχαριστεί θερμά για τη μεγάλη του προσφορά στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε, στην οποία ο σύλλογος έκανε πραγματικότητα το στόχο του που ήταν η εδραίωσή του σε υψηλό επίπεδο, με την παράλληλη προώθηση νέων παιδιών που αποτελούν και το μέλλον του.

Ο Λευτέρης φεύγει σαν φίλος …».