Ψάλτου: «Δημιουργώντας την ομάδα από την αρχή»

Η Φλόγα θέλει σιγά- σιγά και σταθερά να κάνει μια καινούργια αρχή, να δημιουργήσει ένα καινούργιο σύνολο που σε βάθος χρόνου θα μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει.

Μετά την απόκτηση του Τζουβάρα οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν και τον Παναγιώτη Ιωσηφίδη (24 ετών, 3-4) ο οποίος αγωνίστηκε τη περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Δόξα Πεύκων με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο.

Ο πρόεδρος Τέλης Ψάλτου μιλώντας για τη νέα προσπάθεια και τους νέους στόχους της ομάδας είπε «Τα τελευταία δύο χρόνια ο ρόλος μου στην ομάδα δεν ήταν τόσο ενεργός όσο παλιά για διάφορους λόγους, κυρίως υγείας. Όμως πλέον είμαι έτοιμος να ασχοληθώ και πάλι με το ίδιο σθένος και αγάπη για το μπάσκετ και να επανέρθω δυναμικά δημιουργώντας την ομάδα από την αρχή. Στόχος είναι να κάνουμε ένα καινούργιο εντελώς ρόστερ με παιδιά νεαρά που θα έχουν φιλοδοξία να παίξουν μπάσκετ για την απόλαυση του αθλήματος και όχι για να γίνουν πλούσιοι από αυτό. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι που εκτιμούν όσα έχω προσφέρει τόσα χρόνια στο μπάσκετ και με εμπιστεύονται για να έρθουν στην ομάδα μου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αναγέννηση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός νεαρού πλεϊ μεϊκερ από τη Κέρκυρα και σε ένα δυάρι που αγωνιζόταν τη περασμένη χρονιά σε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επίσης οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε καλό δρόμο με έναν ταλαντούχο νεαρό που θα ενισχύσει τη Φλόγα στις θέσεις 2-3 και σ’ έναν σέντερ ο οποίος αγωνίστηκε και στο προηγούμενο πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική.

Μόλις τελειώσουν και τυπικά τα θέματα μ’ αυτούς τους παίκτες στόχος είναι η απόκτηση τριών έμπειρων παικτών και συγκεκριμένα, έναν πλεϊ μεϊκερ, ένα «τριάρι» και ένα πεντάρι.

Επίσης έχουν γίνει κάποια συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον Τσακαλέρη ο οποίος μετά την εμπειρία του στην Α1 αναζητεί μπασκετική στέγη στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες από την ομάδα αναφέρουν ότι αν δεν βρει κάτι εκτός συνόρων θα επιστρέψει στη Φλόγα.