Ψάχνει τα δύο τελευταία κομμάτια του παζλ το Στρατώνι

Η αποχώρηση του Θανάση Τιλλ μπορεί να στεναχώρησε τους διοικούντες το Στρατώνι, οι οποίοι πάντως συνεχίζουν τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Έτσι προχώρησαν στην απόκτηση υπό τη μορφή υποσχετική από την ΑΕΛ του 19χρου (ύψους 2.02) Δημήτρη Γράβα, που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στο εφηβικό του Άρη (ενώ έχει κι εμπειρία απ’ τη Γ’ εθνική καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα του Αμπελώνα), ενώ ψάχνουν τα δύο τελευταία κομμάτια του παζλ.

Στόχος είναι, μετά την απόκτηση των Καμήλαλη, Δημάκου, Μόσχου, Γράβα, Μαυροματίδη αλλά και την παραμονή  Πιπιλιάρη, Πεγιά, Κοκολιού, Νουκάρη, Κιγμέτογλου, Δασκαλόπουλου, Μαρκίδη η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη κάτω των 22 ετών και πιθανόν ενός άνω των 22. Πέραν αυτών, πάντως, υπάρχει ακόμη εκκρεμότητα με τις περιπτώσεις των Κουντουρατζόγλου και Μπούλια.

Τέλος η διοίκηση του Στρατωνίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Θανάση Τιλλ για την τετραετή προσφορά του στον σύλλογο, του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο με τη νέα του ομάδα και επισημαίνει ότι η “πόρτα” του Στρατωνίου θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν…