Ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα σε λάθος κατεύθυνση στη ΦΕΑ

Πολύ ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το ρεπορτάζ της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΦΕΑ με την Καβάλα για την Elite League στην επίσημη σελίδα της αθηναϊκής ομάδας στο facebook. Ως δημοσιογράφοι παρακολουθούμε όλα τα σωματεία και τα κείμενά τους. Δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη αν είναι σωστά διατυπωμένο ή όχι. Άλλωστε δεν κρίνουμε για να μην κριθούμε. Δεν είναι όμως σωστό να “πυροβολούν” κάποιον συνάδελφο και μάλιστα εκλεκτό για το κείμενο του. Αυτά που είδε, αυτά έγραψε. Δεν χάιδεψε αυτιά. Κι όπως πολλοί λένε δεν προστάτεψε την ομάδα, νομίζουμε πως εδώ υπάρχει μέγα λάθος. Όσες φορές ως www.infobasket.gr έχουμε έρθει σε επικοινωνία μαζί του για να μας επιβεβαιώσει μεταγραφή, επεισόδιο σε προπόνηση, πρόστιμα κι άλλα πολλά, πάντα με τον ευγενικό του τρόπο απέφυγε να μας “δώσει στεγνά” την ομάδα!

Όσο για τα σχόλια που διαβάζουμε πραγματικά είναι για… γέλια και για κλάματα. Βρήκαν εξιλαστήριο θύμα στον ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας και το μαστιγώνουν ασύστολα. Ο κάθε ένας έχει τον δικό του τοίχο, το δικό του χρονολόγιο, να γράφει οτιδήποτε θέλει και για οποιονδήποτε. Όχι να προσβάλει το ίδιο του το “σπίτι” όπως το έχει κάνει επανειλημμένα.

Καλό λοιπόν εκεί στο σωματείο της δυτικής Αττικής να θυμηθούν που ήταν πριν από επτά χρόνια, που βρίσκονται, ποιοι τους στάθηκαν στα δύσκολα, ποιοι τους ανέβασαν, ποιοι τους “έφτιαξαν” και τους “φτιάχνουν” ακόμη και σήμερα και να βάλουν στην άκρη τα κακώς για αυτούς κείμενα. Τέτοια πράγματα δεν αρμόζουν σε μία ομάδα και σε ένα σύνολο που έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου των ομάδων των εθνικών κατηγοριών. Εκτός αν όλοι εκείνοι ψάχνουν την πόρτα της εξόδου και βρίσκουν πάτημα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ως σάιτ – γιατί δεν είμαστε τυχαίοι στον χώρο τόσα χρόνια – πως τη νέα αγωνιστική σεζόν κάποιοι ενδέχεται να βρίσκονται κάτω από νέα μπασκετική στέγη. Απλά δεν γράφουμε… Ακόμη!!!