Με γοργά.. βήματα, το Αρκαλοχώρι ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Γ΄ εθνική. Ο σύλλογος της Κρήτης συνεχίζει την ενίσχυσή του αποκτώντας τον Δημήτρη Κουρέπη, ενισχύοντας τη ρακέτα της ομάδας, καθώς ο 24χρονος σέντερ την περασμένη σεζόν ήταν εκ των καλύτερων ψηλών της Β΄ εθνικής. 

Η ανακοίνωση:

«Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κουρέπη. 

Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας καθώς ο Δημήτρης που αγωνίζεται στην θέση 5 με ύψος 2,08 είναι ένας αθλητής που προέρχεται από το «πάνω ράφι» ολοκληρώνοντας την προηγούμενη χρονιά ως ο καλύτερος ψηλός της Β εθνικής κατηγορίας. Η προσθήκη αυτή θωρακίζει με τον καλύτερο τρόπο την ρακέτα της ομάδας μας και δείχνει τις προθέσεις μας για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. 

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ίκαρο Καλλιθέας, Αρκαδικό, Απόλλωνα Πάτρας, Ρέθυμνο Cretan Kings, Κοροιβο Αμαλιαδας και AOK Χανιά. Επίσης έχει συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα και πιο συγκεκριμένα σε U16, U18 και U20. Ήταν κορυφαίος σκόρερ Πανελληνίου Εφήβων, στην κορυφαία 5άδα του Πανελληνίου Εφήβων και πρωταθλητής εφήβων Νότιας Αττικής το 2016.
Η οικογένεια της αναγέννησης είναι περήφανη που καλωσορίζει στον σύλλογο έναν αθλητή με την ποιότητα και την προσωπικότητα του Δημήτρη. Ευχόμαστε στον αθλητή μας υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο».