Η ηττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ενωση Ιλίου δεν πτόησε το ηθικό του Ψυχικού και πλέον αυτό που αναζητούν είναι η νίκη στο κυριακάτικο (13/11, 17:00) ντέρμπι με τον Αετό.

Η νίκη είναι μονόδρομος αν και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι που ανέφερε και ο Γιάννης Ψαθάς:

«Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Ο Αετός είναι διεκδικητής της ανόδου, οπότε το παιχνίδι αποκτά ακόμα βαρύνουσα σημασία για εμάς. Μετά την ήττα από την Ένωση Ιλίου πεισμώσαμε και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους εντός έδρας δεν μας αφήνει περιθώρια για τίποτε άλλο, πέραν της νίκης» ανέφερε αρχικά ο 28χρονος φόργουορντ  και συνέχισε:

«Έχουμε πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, οπότε πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την δική μας παρουσία και απόδοση. Μπορεί να ακουστεί οξύμωρο αλλά κερδίσαμε αρκετά πράγματα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Περιορίσαμε τα λάθη μας και σιγά-σιγά αποκτούμε καλύτερη συνοχή».

Όσο για την προσωπική του μονομαχία με τον φίλο του Μάκη Θέο δήλωσε: «Με τον Μάκη είμαστε φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική Ενόπλων. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς απ.»