Ψυλέας: «Ημουν κάποτε μπασκετμπολίστας»

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Το μπάσκετ αποχαιρετά ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι του, αφού ο Νίκος Ψυλέας έβαλε… τελεία σε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του καθώς αποφάσισε έπειτα από δυόμισι δεκαετίες, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “κρεμάει” τα παπούτσια, όντας γεμάτος από διακρίσεις και ανόδους και υγιής,  ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες τις οποίες αγωνίστηκε…

Αναλυτικά όσα έγραψε…

«Και κάπου εδώ έφτασε και η δική μου σειρά στον τερματικό σταθμό. Μετά από δυόμισι δεκαετίες σχεδόν σταματώ αυτό το μαγικό παιχνίδι που λέγεται ΜΠΑΣΚΕΤ γεμάτος ,ευτυχισμένος ,χαρούμενος και το κυριότερο υγιής χωρίς κανέναν μεγάλο τραυματισμό… Το σημαντικότερο όμως για εμένα -πέρα από τις νίκες, ανόδους, πόντους κλπ- είναι ότι ΟΛΟΥΣ μπορούσα και θα μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα ΗΛΥΣΙΑΚΟ(1ετος)… ΛΑΥΡΙΟ(7ετη)… ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(1ετος)… ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ(3ετη)… ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ(2ετη)… Και τέλος τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(15+ έτη) που εκτός από Αθλητή με μεγάλωσε από μικρό παιδί και με γαλούχησε με αξίες και ιδανικά που με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή εντός και εκτός γηπέδων.

ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ
Ψυλεας Νίκος
#15».