Ψυχογιός: «θα παλέψουμε όπως κάνουμε με όλα τα παιχνίδια»

Με στόχο να πετύχει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, η Αναγέννηση Καρδίτσας επιστρέφει στο γήπεδό απέναντι στον ανταγωνιστικό Αίολο-Γόμφοι. Ο Γιώργος Ψυχογιός μίλησε στη σελίδα της ομάδας εν όψει της αναμέτρησης, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ήττα από τη Λαμία. 

– Για τους τραυματισμούς του:

«Δυστυχώς οι τραυματισμοί για έναν αθλητή είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να του συμβεί μέσα στο γήπεδο… Οταν ο παίχτης περνάει έναν τραυματισμό είναι όπως το είπατε – σαν το λιοντάρι μέσα στο κλουβί – γιατί βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται και να μην μπορεί να την βοηθήσει».

– Για την ήττα στη Λαμία από τον Έσπερο:

«Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Λαμία δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο σχεδόν για 35 λεπτά όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους τραυματισμούς μας επηρέασαν και δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος για να μπορέσουμε να πάρουμε το ματς… Η ομάδα μας είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη».

– Για το ματς με τον Αίολος-Γόμφοι:

«Την Κυριακή έχουμε ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Αιόλου. Μια ομάδα που πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες τις κατηγορίας με πρωταγωνιστικές βλέψεις και μια ομάδα με αρκετές λύσεις με έμπειρους παίκτες. Μία ομάδα που θα μας βάλει δύσκολα αλλά θέλουμε τη νίκη και γι’ αυτή θα παλέψουμε όπως κάνουμε με όλα τα παιχνίδια φέτος».

– Το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους για την Κυριακή:

«Θα είναι ένα γειτονικό ντέρμπι όπως το είπατε με μεγάλο ενδιαφέρον… θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθήσει για μια ακόμη φορά και εμείς από την μεριά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο για να τους ανταμειφτούμε».