«Ως εδώ και μη παρέκει»

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο Μανδραϊκός σχετικά με την εχθρική, όπως αναφέρει, διαιτησία που έχει δεχτεί. Αφορμή ο τελευταίος εκτός έδρας αγώνας κόντρα στον Κρόνο, για τον οποίο ο σύλλογος αναφέρει το dvd του αγώνα είναι στη διάθεση όλων.

Η ανακοίνωση:

«Την φετινή χρονιά η ομάδα μας πίστευε ότι θα ζούσε ένα όνειρο μπασκετικής πανδαισίας μιας και όταν βλέπεις ότι για πρώτη φορά συγκαταλέγεται από τον αριθμό 34 έως 64 καλύτερων ομάδων στο ελληνικό μπάσκετ θεωρείς ότι βρίσκεσαι σε άλλο επίπεδο γενικός .
Πάγια αρχή του Μανδραϊκού ΑΟ είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως αυτή η μεθοδευμένη τακτική πλέον σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, μας υποχρεώνει να καταγγείλουμε δημόσια όσα συμβαίνουν σε κάθε αγωνιστική γιατί σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση !

Η ομάδα μας για μια ακόμα αγωνιστική αντιμετωπίστηκε με διαιτησία που προσβάλει την νοημοσύνη μας ,οι κυριοι πρέπει να παίζουν για την αξιοπρέπεια τους και να τιμούν των ιδρώτα των αγωνιζομένων.
Με την συνολική τους στάση καθ’  όλη την διάρκεια του αγώνα διαμόρφωσαν για μία ακόμα φορά το τελικό καταδικαστικό αποτέλεσμα .
Όποιος θεωρεί ότι το καράβι της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ έχει συγκεκριμένες θέσεις ,να έχει το θάρρος το υποστηρίξει επώνυμα .
Για το λόγο αυτό διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα «ως εδώ και μη παρέκει».
Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και ζητάμε ίση μεταχείριση. Τέλος ας μην εκληφθεί η μέχρι σήμερα ευγένεια μας, ως αδυναμία και επιφυλασσόμεθα , ανάλογα με τις ενέργειες σας, για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που υπάρξει ΞΑΝΑ τέτοια εχθρική διαιτησία απέναντι στην ομάδα μας θα υπάρξει άμεση ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με μοναδικό στόχο τον σεβασμό στον κόπο και ιδρώτα των παιχτών μας και όλου του κόσμου που μας πλαισιώνει

ΤΟ Δ.Σ. ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ ΑΟ τμήμα καλαθοσφαίρισης

ΥΓ. Τα βίντεο όλων των αγώνων είναι στη διάθεση όλων».