Όλα αλλάζουν… παραμένοντας ίδια

Αλλαγές άρδην στον Μακεδονικό. Η εβδομάδα μπορεί να φτάνει προς το τέλος της αλλά όχι και οι εξελίξεις στην ιστορική ομάδα των «πρασίνων»!

Η μάχη της επιβίωσης εν περίοδο οικονομικής κρίσης είναι πολύ δύσκολη και στη προσπάθεια αυτή δεν θα βοηθήσει οριστικά η εταιρεία που είχε αναλάβει το καλοκαίρι τις υποχρεώσεις της ομάδας και είχε ζητήσει πρόσφατα νέα παράταση!

Πλέον, η συγκεκριμένη εταιρεία δήλωσε αδυναμία, η ομάδα επέστρεψε στον ερασιτέχνη και μετά από επιθυμία της διοικούσας επιτροπής ανέλαβε και πάλι τη τεχνική ηγεσία ο προπονητής Παναγιώτης Αμοιρίδης και οι συνεργάτες του.

Όλοι μαζί, με τους έφηβους παίκτες, κατά κύριο λόγο του συλλόγου και τρείς εκ των εμπείρων, Πατρίκη, Παπαθανασίου, Καρυπίδης, θα προσπαθήσουν να…κουμαντάρουν ένα μεγάλο και δύσκολο «καράβι» όπως αυτό του Μακεδονικού και να καταφέρουν να το οδηγήσουν μετά τη μεγάλη τρικυμία και πάλι σε «ήρεμα νερά».

Κάτι που σημαίνει ότι όλοι είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν, ώστε να βγει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας ίσως μεγαλύτερη βαρύτητα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος(μέσω νέων παιδιών) έστω και αν αυτό φαίνεται ότι θα επιβαρύνει το δύσκολο παρόν… Συζητήσεις με τους υπόλοιπους έμπειρους παίκτες και τη διοίκηση έχουν αρχίσει και για λίγο ακόμη… όποιος θέλει να επιστρέψει είναι ευπρόσδεκτος!