Όλοι βγήκαν νικητές στο ματς κατά των ναρκωτικών! (video)

Οι βετεράνοι της εθνικής μπορεί να επικράτησαν με 78-55 των ομολόγων τους, του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, όμως επί της ουσίας νικητές ήταν όλοι… Διότι ο αγώνας που έδωσαν οι δύο ομάδες στο κλειστό του του Αγ. Δημητρίου είχε σαν στόχο να τιμηθεί η παγκόσμια ημέρα των ναρκωτικών και να προβληματίσει άπαντες για την μάστιγα των ναρκωτικών. Κι η παρουσία περισσοτέρων από 500 φίλων του μπάσκετ, που χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των αγωνιζομένων ήταν η μεγαλύτερη νίκη!

Οι παλαιότεροι θυμήθηκαν και οι νέοι θαύμασαν τους άσους του παρελθόντος , από τους οποίους αρκετοί βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Δημάρχου του Αγ. Δημητρίου, κ. Μαρίας Ανδρούτσου, και συνέχισε με την ομιλία του επιστημονικού υπευθύνου του Κέντρου Πρόληψης «ΗΛΙΟΣ». Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι βετεράνοι, μ’ εκείνους της εθνικής να επικρατούν με 78-55 με τον Γιάννη Γιανούλη να δίνει… ρεσιτάλ!

Οι συνθέσεις
Βετεράνοι της Εθνικής:
Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Νίκος Κασουρίδης, Γιάννης Παπαγιάννης, Νίκος Ανδριόπουλος, Γιάννης Σιούτης, Χρήστος Τσέκος, Γιάννης Γιανούλης, Δημήτρης Καζιάνης.
Βετεράνοι του Γ.Σ Κρόνου Αγ. Δημητρίου
Προπονητές : (Μάκης Ποτόσογλου – Αλέκος Παπασκευόπουλος)
Δημήτρης Χιώτης, Βαγγέλης Ξέστερνος, Μάρκος Μπουντούρογλου, Τάσος Καζαντζίδης, Άκης Παπαδάκης, Νίκος Κυπριώτης, Νίκος Χρήστου, Αλέξανδρος Χάττον, Παύλος Κουτούζης, Γιώργος Περαντωνάκης, Κώστας Ρέππας, Κώστας Πούτος, Δημήτρης Καραπλής, Σωτήρης Μωυσίδης, Θόδωρος Παπαδάκης, Δημήτρης Λαζαρίδης, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Κων/νος Μανίκας, Χρήστος Σκουλίκας, Ανδρέας Νικατζάμ, Μάριος Γούναρης, Νίκος Δασόπουλος
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Θοδωρής Βιδάλης και ο Τεφτίκης Κώστας
Στο ημίχρονο βραβεύτηκαν οι γυναίκες του Κρόνου για την κατάκτηση της ανόδου στην Α1 και στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι βετεράνοι των δύο ομάδων. Η διοίκηση του Γ.Σ Κρόνου ευχαριστεί όλους όσους παρακολούθησαν αυτόν τον σπουδαίο φιλικό αγώνα που είχε σαν σκοπό να μας προβληματίσει για την μάστιγα των ναρκωτικών.