Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στην Χαλκηδόνα

xalkidonaΌλα έτοιμα για το τουρνουά το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα των ανθρώπων που ασχολούνται με το καλό μπάσκετ έστω και αν δεν είναι στις εμπορικές κατηγορίες της Α1 ή της Α2 αλλά και με την δυναμική προσπάθεια παικτών διοίκησης και προπονητή όπως γίνεται στην Χαλκηδόνα.

Οι παράγοντες της Χαλκηδόνας περιμένουν όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής και όχι μόνο να δώσει το παρών στο γήπεδο δείχνοντας ότι στηρίζει την δύσκολη και φιλόδοξη προσπάθεια τους. Αυτοί από την πλευρά τους θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την άρτια διοργάνωση του με την παρουσία ομάδων που θα  ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους με πολύ θέαμα και δυνατές «κόντρες»

Το δυνατό διήμερο ξεκινάει σήμερα στις 18:00 με τον Ερμή Λαγκάδα και τον γειτονικό Αστέρα Σίνδου ενώ οι οικοδεσπότες στον πρώτο αγώνα τους στις 20:00 θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Αίαντα Ευόσμου ενώ αναφορικά με τα ζευγάρια της δεύτερης ημέρας όλα είναι ανοιχτά.

Αυτό θα είναι το πρώτο τουρνουά στο οποίο συμμετέχει η Χαλκηδόνα αφού μόλις την Παρασκευή που μας πέρασε άρχισε την διαδικασία των φιλικών με πρώτο αντίπαλο την Αρετσού εκτός έδρας. Το επόμενο τουρνουά αναμένεται να είναι στην Φλώρινα με διοργανωτή τον τοπικό Αριστοτέλη.

Το ευχάριστο είναι ότι οι παίκτες του Ανδρέα Οκλαλιώτη προέρχονται από ένα ξεκούραστο ελέω ρεπό, Σαββατοκύριακο, ενώ την Δευτέρα άρχισαν οι προπονήσεις από τις οποίες ο μόνο που δεν μπορεί να τις παρακολουθεί συχνά είναι ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος λόγω των υποχρεώσεων του στην «Μαμά Πατρίδα».

Βέβαια μπορεί κάποιος να λείπει και να…χαλάει για λίγο την απαρτία της ομάδας όμως υπάρχει κάποιος που ήρθε να ενισχύσει την δυναμική της με τον ενθουσιασμό και το ταλέντο του και αναφερόμαστε στον Ιωάννη Παπαδόπουλο ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική από τον Αίαντα. Ο νέος παίκτης της Χαλκηδόνας ήταν στην Κ20 του σωματείου του Ευόσμου, έχει ύψος 1.87, αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και είναι γεννημένος το 1997. 

Η διοίκηση της Χαλκηδόνας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους ομόλογους της στον Αίαντα για την παραχώρηση του Παπαδόπουλου και ιδίως την οικογένεια Τέντζου με την οποία υπάρχουν δυνατά αισθήματα φιλίας και καλής συνεργασίας. 

Με την προσθήκη αυτή οι μεταγραφές της Χαλκηδόνας ολοκληρώνονται εκτός απροόπτου όμως, γιατί αυτό μπορεί να αλλάξει αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό έστω και την τελευταία στιγμή στην θέση των ψηλών. 

 Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι:

18:00 ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ

20:00 ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

18:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

20:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ