harilaos-trikoupis-aspidaΤο παιχνίδι της Ασπίδας Ξάνθης με τον Ερμή Αγιάς κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Η Ασπίδα προέρχεται από ήττα στο Μεσολόγγι και παρότι είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, θα έχει πάνω της όλη την πίεση για το αποτέλεσμα. Ο Ερμής Αγιάς, από την άλλη, ξεκίνησε με άνετη νίκη το πρωτάθλημα, ωστόσο σίγουρα θέλει να πάει στην ακριτική πόλη προκειμένου να αποδείξει ότι είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α2.

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα διασταυρωθούν δύο από τις ομάδες που εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Γέφυρα και ο Ερμής Λαγκαδά, δύσκολη έξοδο στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην έδρα του Στρατωνίου έχει μπροστά της η Καστοριά, ενώ πολύ ενδιαφέρων αναμένεται να είναι και το παιχνίδι του Αγρινίου με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Ιδανικό ξεκίνημα έκαναν στο νέο πρωτάθλημα ο Πολύγυρος και η ΧΑΝΘ, ωστόσο μόνο μία από τις δύο ομάδες θα παραμείνει αήττητη και μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής.

Αντιθέτως, στο ΔΑΚ Αγίου Παύλου θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, το Πευκοχώρι και το Ανατόλια, όπως και στην Καρδίτσα, εκεί όπου η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να σημειώσει την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Β΄ Εθνική απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου. Τέλος στη Βέροια ο Φίλιππος θα φιλοξενήσει τον Πιερικό Αρχέλαο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

ΔΑΚ Βικέλας 17.00 Φίλιππος Β.-Πιερικός Αρχ. Παπαγερίδης-Ντούρας
Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Καστοριά Τσιρτσιμάλης-Δαμίγος
Χ. Χριστοδούλου 17.00 Ασπίδα Ξ.-Ερμής Αγιάς Ελευθεριάδης-Δημάδης
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Χαρίλ. Τρικούπης Μπούσιας-Κωνσταντινόπουλος
Πολυγύρου 17.00 Πολύγυρος-ΧΑΝΘ Παπαδόπουλος-Παπαγεωργίου
ΔΑΚ Αγ. Παύλου 17.00 Πευκοχώρι-Ανατόλια Γερακίνης-Πιτσίλκας Β.
Γέφυρα 17.00 Γέφυρα-Ερμής Λαγκαδά Θεοδώρου-Φουτζήλας
Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Αίας Ευόσμου Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.