«Ώρα δικαίωσης και αποθέωσης!»

Από χθες τα βράδυ, η χαρά… ξεχειλίζει στον Πανελευσινιακό. Η ομάδα της Ελευσίνας θέλει μία νίκη στις επόμενες πέντε αγωνιστικές για να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην επιτυχία ενώ παράλληλα ευχαριστεί τον Απόλλωνα αλλά και τους πατρινούς φιλάθλους για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά:

«Είναι στιγμές που τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγράφονται με λέξεις παρά μόνο με εικόνες ανθρώπων ευτυχισμένων μέσα σε μία κοινωνία που υποφέρει τα τελευταία χρόνια από απογοητεύσεις. Οι στιγμές που ζει μία ολόκληρη πόλη θυμίζουν άλλες εποχές όταν ο αθλητισμός πραγματικά ήταν η απόδραση από την καθημερινότητα. Μία ομάδα σηκώνει στα χέρια της όλη την πόλη της Ελευσίνας και οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς δικαιώνονται.

Η μεγάλη νίκη μέσα στην Πάτρα επί του ιστορικού Απόλλωνα Πατρών αποτελεί άλλη μία κατάθεση ψυχής. Η διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης οφείλει να ευχαριστήσει τον υπέροχο κόσμο της Πάτρας, ο οποίος ζει κι αναπνέει όπως κι εμείς για το άθλημα! Είμαστε υποχρεωμένοι από την άριστη φιλοξενία του Απόλλωνα και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο των φιλάθλων του, οι οποίοι στο τέλος χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες!

Είναι η μεγαλύτερη δικαίωση μίας πορείας χρόνων από τις μικρές κατηγορίες έως την υπέροχη σημερινή μέρα. Η ομάδα μας αποτέλεσε για πολλούς την έκπληξη της χρονιάς όχι μόνο για τη διαφαινόμενη άνοδο στην Α1 Κατηγορία αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην δεύτερη την τάξη κατηγορία του αθλήματος. Δυστυχώς κάποιοι προσπάθησαν να σπιλώσουν την προσπάθεια μας αλλά εμείς απαντάμε πάντα εντός των γηπέδων. Το χειροκρότημα των οπαδών του Απόλλωνα Πατρών προς την ομάδα μας, τον προπονητή της και τους παίκτες της αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση της αξίας του Πανελευσινιακού.

Η Ελευσίνα πλέον ζει ιστορικές στιγμές και ήρθε η ώρα της αποθέωσης των παικτών που σηκώνουν μία ολόκληρη πόλη στις πλάτες τους! Σε μία εποχή που τα προβλήματα γονατίζουν τους ανθρώπους η χαρά του αθλητισμού έρχεται να δώσει χαμόγελο, κουράγιο και πάθος για τη ζωή. Προχωρούμε πιο ψηλά, πιο δυνατά!».