Γιασάρης: «Ευκαιρία να βοηθήσω στο Λαρισινό μπάσκετ…»

Στην μυθολογία ο Φοίνικας αναγεννιόταν από τις στάχτες του. Στη σύγχρονη εποχή ένας άλλο Φοίνικας βάζει στόχο να αναγεννήσει το μπάσκετ στη περιοχή της Λάρισας. Έχοντας μόνο γηγενείς αθλητές κι έναν προπονητή βέρο Λαρισαίο ο Φοίνικας Λάρισας κάνει την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Βορρά της Γ’ εθνικής. Το κενό που έμεινε στη τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του Αντώνη Κυρατζή δεν κράτησε για πολύ. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου της Θεσσαλίας, Γρηγόρης Γιασάρης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη συνεργασία του με τον Φοίνικα, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με το Άργος Ορεστικό.

Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με τον Φοίνικα Λάρισας:
“Πριν μερικές ημέρες δέχτηκα μία πρόταση από τον Φοίνικα εξαιτίας της παραίτησης του προηγούμενου προπονητή. Ήθελα να μείνω στο χώρο του μπάσκετ και να δουλέψω, ενώ παράλληλα επιθυμία είναι να βοηθήσω την πρόοδο του Λαρισινού μπάσκετ. Ήταν μία ευκαιρία να έρθω σε μία ομάδα της πόλης μου μετά από μία τριετία στον Αίολο Τρικάλων. Γνωρίζω τους ανθρώπους της διοίκησης κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να δεχτώ τη πρόταση”.

Για τους στόχους που θέτει:
“Πρώτος στόχος για εμένα είναι να είμαστε ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο επόμενος είναι να κάνουμε καλές προπονήσεις μέσα σε ευχάριστο κλίμα. Αν τα συνδυάσουμε αυτά θα ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και θα βγαίνει στο παρκέ”.

Για το παιχνίδι με το Άργος Ορεστικό:
“Ακόμα προσπαθώ να γνωρίσω την ομάδα. Σε οποιαδήποτε κατηγορία κάθε εκτός έδρας ματς έχει ιδιαιτερότητες. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά θέλουμε όσο τίποτε άλλο τη νίκη για να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις”.