“Τίτλος χωρίς ουσία”

Το Πέραμα τερμάτισε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σίγουρα όμως το τελευταίο που απασχολεί τον Ντίνο Καλαμπάκο είναι οι άτυποι τίτλοι. “Πρόκειται για έναν τίτλο χωρίς ουσία. Βέβαια, είναι ικανοποιητικό για την προσπάθεια που γίνεται. Τα πράγματα ήταν από την αρχή του καλοκαιριού πάρα πολύ δύσκολα, καθώς η ομάδα χτίστηκε την τελευταία στιγμή, με πολλά προβλήματα” τόνισε ο προπονητής του Περάματος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ του ΣΕΠΚ.

“Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ικανοποιημένος από τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως κάναμε κάποιες άσχημες και απροσδόκητες ήττες, αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν” συνέχισε ο Ντίνος Καλαμπάκος, που δήλωσε αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Απ’ ό,τι έχει δείξει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα, θέλει μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση για να μπορέσουμε να καταφέρουμε το στόχο μας. Ο ΟΦΗ, η Κηφισιά, εμείς (σ.σ. Πέραμα), η ΜΕΝΤ και η Αναγέννηση Φλόγα, είμαστε οι ομάδες που μπορούμε να κοιτάζουμε περισσότερο προς την άνοδο”.

Οσον αφορά τη γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος, ο Καλαμπάκος υπογράμμισε: “Πρόκειται για ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με δυνατές έδρες, πολλά ταξίδια και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Είναι πάνω-κάτω όπως το περίμενα, με μοναδική εξαίρεση το γεγονός πως ο Αίολος Τρικάλων δεν είναι στις πρώτες θέσεις και έχει κάνει επτά ήττες με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και αξιόλογους παίκτες, με αποτέλεσμα να μου κάνει εντύπωση η βαθμολογική της θέση”.